pondělí 29. srpna 2011

Redakce Pozitivních novin - recenze

Čtenáři oblíbených fejetonů Egona Wienera se mohou těšit na září letošního roku, kdy vyjde již třetí díl "Egonových pohledů a pohlednic". Na téměř 150 stránkách autor navazuje na již rozebrané předchozí dva díly fejetonů a příběhů ze severu Čech.

Historicko-reálné příběhy vás provedou nedávnými dějinami Liberecka i současnými problémy lidí v kraji na dohled z Ještědu. Egon Wiener nahlíží svými krátkými příběhy do duší hrdinů, vrací jim na prchavý okamžik život a konfrontuje je se životem v reálném čase.

Autor si získal širokou čtenářskou obec, která se vždy těší na nové příběhy, jejichž prostřednictvím se navrací do doby mládí, kdy "nic není nemožné" a "nikdy neříkej nikdy". Možné je vše, co si mladý a zdravý člověk zamane. Odtud pramení autorův životní optimismus, schopnost vyjádřit své pocity a snaha znovu a znovu příjemně čtenáře překvapit. Nalézat v konání svých bližních pozitivní zdroj. Přežít i ve špatných dobách, mít humor a zachovat si zdravý rozum.

Egonovy pohledy a pohlednice III. jsou, tak jako předchozí dva díly, doprovázeny dobovými starými pohlednicemi ze známé autorovy sbírky. Tuto knihu je možné objednat si u autora nebo zakoupit v distribuční síti obchodů s knihami v libereckém kraji. Autor vyřizuje i přímé objednávky na všechny své knihy (e-mail: egon.wiener@gmail.com).

Žádné komentáře: