pondělí 30. července 2012

Otevřený dopis Pozitivním novinám


Milý Pavle a Martine Loužečtí, milá Jitko Dolejšová i všichni další, které jsem přímo neoslovil, Vaše manželky, manželé, rodiče a přátelé, kteří jste stáli za oponou, za scénou!

Jsem povinen Vám všem poděkovat. I Vy jste napomohli tomu, že tu jsem a píši. Že literatura se i pro mě v důchodu stala součástí života, života, který jsem si přál. Snad jsem i prostřednictvím Pozitivních novin vstoupil někomu do života, a byť malinko, třeba ovlivnil jeho pohled na svět svým pozitivním postojem.
Musím Vám poděkovat a dělám to rád. Děkuji všem z Pozitivních novin, že plníte své předsevzetí, a že je radost s Vámi spolupracovat. Pavle, vězte, že největší dík patří Vám…
Jsem rád, že se Vám moje příspěvky líbí. Mně se líbí i ilustrace, kterými články ilustrují Vaši spolupracovníci. Myslím, že dohromady jsme vytvořili dobrou partu, která společně něčeho krásného dosáhla.
Díky Vám všem, zpod jejichž rukou vycházely tak krásné „Pozitivky“ a věřím, že tomu bude stejně i v budoucnu. Že po překonání potíží (s podivem jsou to finance), pojedete opět na plný plyn ke svým čtenářům. Moc, moc to přeji Vám, ale především čtenářům, kteří si na Vás zvykli a díky Vám nás oslovovali na ulicích. Škoda, že nemám víc peněz. Věděl bych, kam je investovat… Možná můj článek bude malou inspirací těm, kteří nevědí, co s penězi.

Hodně pozitivních chvil Vám přeje dopisující čtenář, přispívající autor a fanda

                                                                                                        Egon Wiener

Žádné komentáře: