úterý 3. září 2013

Informace ke knize Brouzdání kolem Chrastavy




Zajímavou cestu ke čtenáři si našla současná knížka libereckého autora Egona Wienera Brouzdání kolem Chrastavy. Soubor příběhů a fejetonů vychází vstříc všem, co se učí německy nebo česky, protože všechny texty v půvabné knížce jsou dvoujazyčné, doprovázené starými pohlednicemi.
Vydání knihy bylo podpořeno z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj, Fondu malých projektů 2007-2013 prostřednictvím Euroregionu Nisa. Kniha je v omezeném množství zdarma k dispozici v informačním středisku města Chrastavy.
Na ty, na které se nedostane, čeká koncem října letošního roku nová autorova kniha Podivuhodná země Sudety s více jak 150 příběhy z minulosti i současnosti Sudet. Kniha bude dostupná ve všech dobrých obchodech s knihami. Kromě tradičních dobových pohlednic bude kniha ilustrována  autorem dosud nepublikovanými historickými dokumenty.
Knihu si čtenáři známého autora severočeských reálií mohou zajistit včasnou objednávkou ve svých knihkupectvích nebo na adrese egon.wiener@gmail.com tak, aby měli jistotu, že pod vánočním stromečkem budou oblíbené příběhy včas a doplní tak řadu předchozích titulů Rub a líc mých pohlednic a Egonovy pohledy a pohlednice 1-4.

Žádné komentáře: